Salata de castraveți și ceapă roșie

Garnitură pentru pește.

Ingrediente (pentru 6 persoane):

  • 1 castravete mare
  • 1 ceapă rosie mică tăiată inele subțiri
  • 120 grame de oțet de orez (se poate folosi orice alt fel de oțet)
  • 1 lingura de zahăr
  • 1 legătură de mărar – tocat fin

 

Mod de preparare

  1. Se taie castravetele felii subțiri și se așează în bolul de servit împreună cu ceapa.
  2. Într-un bol separat se amestecă oțetul și zaharul și apoi se adaugă mărarul
  3. Se toarnă lichidul peste castraveți și se lasă deoparte 30 de minute înainte de servire.

Sfat: Această salată poate fi pregătită cu până la 4 ore înainte de servit și ținută la frigider.

 

Salata de castraveți și ceapă roșie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *